ENDOMASSATGE ULTRASÒNIC

Teràpia que treballa la tècnica d'aspiració de forma simultània a l'aplicació de l'energia ultrasònica a nivell de la hipodermis, realitzant un massatge d'interior a exterior. Una excel.lent combinació per a la pell de taronja, greixos localitzats i per aconseguir la reafirmació dels teixits, millora la elasticitat i to de la pell.

PRESSOTERÀPIA

Aparell que utilitza bandes inflables que produeixen compressions i descompressions rítmiques amb efectes similars als de un massatge limfo-drenant, facilita l'eliminació de toxines i greixos.

MESOTERÀPIA VIRTUAL

Indolora i efectiva, tècnica que vehiculitza els diferents actius concentrats a capes més profundes de la dermis, es pot aplicar a diferents parts del cos, té un efecte reafirmant, tensor i regenerador cel.lular, aplicat a la cara, coll i escot millora l'aspecte de les arrugues, elimina les línies d'expressió i la flacidesa.

PLATAFORMA OSCIL.LANT

Respon a la necessitat de dissoldre els greixos i augmenta la força muscular, la plataforma juga un paper molt important en el tractament i la prevenció de la cel.lulitis i de l'envelliment.